Oplev Maxus e-Deliver9 hos Autonorden

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9.

e-Deliver 9 imponerer selv den mest kritiske chauffør med sin gennemtænkte ergonomi, god komfort og høj kvalitetsudførelse. Når man kører rundt i en Maxus e-Deliver 9, får man følelsen af at sidde i en moderne personbil, og ikke i en varebil.

Maxus e-Deliver 9 er også ekstremt praktisk og tilbyder den plads du forventer af en varebil. Du kan få bilen med et varerum på 9,7m³ eller 11 m³ og med en maksimal lastekapacitet på optil 1200 kg. Udover bagdørene på bilen, kan du også laste varer gennem højre skydedør og med mulighed for at tilkøbe en venstre skydedør.​

Bring vælger Maxus e-deliver9

Den kendte logistikaktør Bring styrker den grønne omstillingen. Bring har valgt som en del af deres grønne forsyningskæde, at flere af deres biler nu skal køre på 100% el.

Som leverandør af elbiler er valget bl.a. faldet på Maxus. Autonorden har i samarbejde med Maxus Danmark stået for levering af el-bilerne. Brings pakkeleveringer er nu Co2-fri i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby og Dragør.
Læs også denne pressemeddelelse

E-Deliver9 Chassis – Fleksibel platform

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.
e-Deliver 9 Chassis opbygges i samarbejde med Plagborg og bygges af solidt og let materiale for optimering af køretøjets nyttelast. e-Deliver 9 Chassis har en fremragende siddekomfort og en relevant og tidssvarende udstyrsliste. 204 HK og lydløs.

Bilen fås i to længder med en totalvægt på optil 4050 kg. Uden opbygning har den en nyttelast på optil 1970 kg og et batteri på 65kWt der understøttes af 8 års garanti. 

e-Deliver 9 Chassis leveres med god komfort for både chauffør og passagerer. Der er  plads til to passagerer og modellen imponerer med sin gode siddekomfort samt høje kvalitetsudførelse.

Billedgalleri E-Deliver9